Inner Wheel Distrikt 44

Opdateret: 20.08.2019  
Skip Navigation Links
 

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Inner Wheel.
 
Du er velkommen til at komme med ideer eller stille yderligere spørgsmål til os. Relevante spørgsmål og kommentarer vil blive medtaget her. Spørgsmål og/eller ideer sendes til
webmaster@innerwheel.dk.
 
Hvorfor får jeg fejl, når jeg prøver at logge ind?
Oftest skyldes det, at der fejlagtigt ikke skrives medlemsnummer i "Brugernavn".
  
Hvor finder jeg mit medlemsnummer?
Medlemsnummeret står i medlemsregisteret.
 
Jeg har glemt mit password
Hvis du har glemt dit password og hvis du har opgivet en e-mail-adresse, så kan du klikke på ”glemt kodeord” - findes under Log ind på
www.innerwheel.dk.  Herefter vil du få tilsendt brugernavn og kodeord pr. mail. Du kan også henvende dig til medlemsregistrator, Tove Galmstrup Chistensen, mail: register@innerwheel.dk. Men husk at der skelnes mellem store og små bogstaver – så tjek om du har CAPS LOCK sat til eller måske har glemt at skrive et af bogstaverne med STORT.

Hvordan må IW-logoet bruges?
IW-logoet er beskyttet og skal bruges med omtanke. Det må benyttes i alle sammenhænge, hvor Inner Wheel er involveret i aktiviteter lokalt eller nationalt. Er du i tvivl, så kontakt din distriktspræsident.

Hvor finder jeg IW-logoer?
IW-logoer finder du på Inner Wheel Danmarks hjemmeside – den lukkede side, under ”Vejledninger og Retningslinjer”.

Hvorfor kan jeg ikke læse månedsbreve?
Månedsbrevet kan være uploaded i et fil-format, som du ikke har det rigtige program til at læse. Fx er fil-format .docx et Word-dokument  udarbejdet i Office 2007, som ikke alle har endnu. Dokumentet kan også være uploaded i som en pdf-fil, og det kan de fleste ”læse”, ellers kan programmet downloades gratis fra internettet.
 
Kan jeg selv rette mine medlemsdata i medlemsregisteret?
Ja, da – det forventer vi faktisk, at du gør. Og det er en stor hjælp til medlemsregistrator. Man logger ind, og nederst er en ”rediger-knap”, og så kommer dine oplysninger frem og kan redigeres – og også ændre dit password.

Hvorfor kan jeg ikke framelde mig i mødekalenderen?
I mødekalenderen har din klubmester/sekretær sat et sluttidspunkt for framelding til mødet. Er dette tidspunkt overskredet, så kan du ikke længere framelde dig mødet i mødekalenderen.

 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS