Inner Wheel Distrikt 44

Skip Navigation Links
 

Om distrikt 44
                            

                                     
Distrikt 44 har ca. 860 medlemmer fordelt på 29 Inner Wheel Klubber.

Inner Wheel er et netværk for interesserede og engagerede kvinder, der søger udvikling, udfordring og venskaber i et inspirerende samvær med andre kvinder.

Medlemskab i en Inner Wheel Klub har oprindeligt forudsat nærmere fastlagt relation til Inner Wheel, Rotary eller Rotaract, men nu kan også kvinder med interesse for vort formål blive medlem. Hør nærmere i den klub, som ligger dig nærmest.

I juli måned har klubberne sommerlukket. Alle klubber modtager gerne besøg til møderne, henvend dig til den nærmeste klub.

Distriktet  strækker sig geografisk fra Hinnerup i syd til Færøerne i nord og fra Grenå i øst til Thisted i vest. En mangfoldighed af landskabsmæssig karakter lige fra de milde østkyster til den noget barske Vesterhavsstemning med de hvide strande og marehalm-beklædte klitter. Midt i landet dækker skovene, Gudenåen og Limfjorden samt byområderne store arealer. I Atlanterhavet udgør smaragdkæden af de græsbeklædte fjelde Færøerne. Alt i alt et meget varieret og spændende område.

"At fremme venskab, hjælpsomhed samt international forståelse", er distriktets motto i lighed med det øvrige Inner Wheel Danmark. Med henblik på venskab finder det udtryk gennem de lokale, månedlige klubmøder, intercitymøder samt  møder med venskabsklubberne, der er etableret såvel her i landet som i udlandet.

Vi prioriterer oplysning meget højt, f.eks. ved oplysende foredrag, virksomhedsbesøg, kulturelle arrangementer osv.

Hjælpearbejdet vægtes højt. Adskillige børn støttes gennem fadderskaber, SOS børnebyer og gadebørn støttes pekuniært, lokale sociale formål samt indsamling gennem lokale klubarrangementer til Dansk Inner Wheels årsindsamling, hvor formålet gennem bidrag fra Inner Wheel klubberne er at yde støtte til forskningsmæssige, humanitære, sociale og andre samfundsmæssige opgaver - dog ikke til enkeltpersoner.

Yderligere oplysninger kan fås hos: Distriktspræsident Ebba B. praesident.d44.iw@gmail.com.


 
  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

Opdateret: 26.07.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS